Помощ

Търсиш отговори на своите въпроси? В следващите редове ще откриеш кои са най-често задаваните такива, както и техните отговори!

Общи въпроси

Плащания

Да, можеш. Отиди в секцията “Цени” и да избери пакета и продължителността, които желаеш. След потвърждението системата изчислява автоматично разликата между двете суми и обработва плащането.

Отвори страницата “Моят акаунт”, а след това секцията “Моите абонаменти”. Избери прекратяване на абонамента.

Щракни върху името си в горния десен ъгъл и след това избери “Моите абонаменти” от падащото меню. Ще се покажат всички данни за текущия ви абонамент.

Регистрация

Можеш да промениш личните си данни, като щракнеш върху името си в горния десен ъгъл и избереш “

Можеш да промениш личните си данни, като щракнеш върху името си в горния десен ъгъл и избереш “Редактиране на информацията за акаунта.

Промяната на парола става само и единствено с опцията за забравена парола.

За да промениш паролата си, отиди на страницата за Вход и от там избери линкът "възстанови".

Речник на основните термини

Компания, която е лицензирана да приема залози за резултат от събитие, въз основа предоставянето на коефициенти на клиента.

Лице, което прави залог.

Казано по прост начин, ако смяташ, че шансовете за победа на един отбор са по-високи от посочения коефициент, това е стойностен залог.

Залог, който е много вероятно да спечели. За тези видове залози коефициентите обикновено са по-малко от 1,5.

Предимство на играчите в залога.

Отнася се за залагания на мач на живо. При тези залози е възможно да се залага на резултата или на елементи от мача, докато той се играе, като коефициентите постоянно се променят спрямо развоя на играта.

Отбор, който е малко вероятно да спечели.

Това е залог с 2 или повече събития, като всяко от тях трябва да е печелившо, за да спечелиш. Например, ако си заложил на 3 футболни мача, то всеки от тях трябва да е печеливш, за да спечелиш. В противен случай твоят залог е губещ.

Играчът трябва да прогнозира дали ще има под, или над определен брой голове или точки в съответния спорт. Чрез въвеждането на десетичен знак се премахва възможността за равенство, оставяйки само два възможни резултата.

Текущите коефициенти или разпределение на точки за определено събитие.

Scroll to Top