SSTrader Premium

SSTrader Premium ти дава достъп до нашия уникален all in one Dashboard, в който може да следиш в реално време пазарни данни, детайлна статистика и анализи за всеки един двубой.

Всичко, събрано на едно място

Също така, със SST Premium можеш да филтрираш двубоите по неограничен брой критерии, и то бързо, лесно и надеждно.

Пускане на видеото

ВЪЗПОЛЗВАЙ СЕ от множество функции като:

Dashboard ти позволява да се възползваш от множество функции като:

Детайлен Toolbar
с възможност за моментна визуализация

Нашият детайлен toolbar ти дава възможност да филтрираш данните по различни критерии и да получиш моментална визуализация на това, което си избрал.

филтрирай данните по различни критерии

Може да избереш да подредиш двубоите по общ брой удари за двата отбора, или пък според това кой домакин има най-много удари във вратата.

Това става лесно с един клик, като е нужно само да избереш критериите, които те интересуват.

ПОДРОБЕН DASHBOARD

Първият път, когато стартираш Dashboard, ще видиш страница за преглед по подразбиране, която съдържа:

Какви възможности предлага
SSTrader Premium?

01. Stats

В раздел Stats може да избереш каква статистика искаш да виждаш за двубоите на живо. Може да избираш между всички основни статистически показатели като шутове, атаки, картони, корнери и т.н.

След като избереш тези критерии, които искаш да видиш, те моментално се визуализират в дясната част на toolbar-а и показват актуалната статистика към момента.

02. Highlights

Следващата опция в toolbar-а на нашия Dashboard e Highlights. Тук ти разполагаш с Time Range опция, която ти позволява да филтрираш и виждаш срещите в избраната времева рамка.

Например, ако искаш да видиш двубои, които са между 1-а и 30-а минута от своето начало, въвеждаш Time Range 1-30 и ще видиш единствено двубоите, които са в тази времева рамка.

03. Stats Difference

Другата опция e Stats Difference. Тя ти позволява бързо и лесно да виждаш разликата в статистическите показатели между двата отбора.

В червено ще се оцветява всеки статистически показател, при който разликата между двата отбора е над 2.7 пъти.

Даваме пример: Отбор А има общо 5 удара, а отбор Б – 1. Разликата в ударите е над 2.7 пъти и затова този показател е оцветен в червено. Стойностите, които виждаш, са зададени от нас, но ти лесно можеш да ги промениш според своите предпочитания.

04. Betting Markets

Чрез следващата опция избираш кои коефициенти да виждаш в Dashboard. Може да избираш между коефициенти за първо полувреме, краен резултат или следващ гол.

Ние знаем, че бързината в трейдинга е едно от най-важните качества, за да бъдеш успешен. Затова създадохме Keyboard shortcuts, с които моментално ще визуализираш информацията, без да е нужно да чакаш.

05. Full time stats

Един от най-важните и полезни индикатори в Dashboard е този, с който можеш да разделяш и анализираш статистиката по периоди. Тук може да избираш каква статистиката да виждаш. Дали за целия двубой, или за последните 5/10/15 или 20 минути.

Освен това може да проследиш как се е променила играта след последния отбелязан гол или червен картон, както и да сравниш двете полувремена. Тук също сме добавили опция за бързо филтриране, която е достъпна чрез клавишите на клавиатурата.

Просто използвай клавиша CTRL в комбинация с цифрите от 1 до 9, за да визуализираш желаната статистика.

06. Game Watchlist

Тук виждаш срещите на живо, подредени по твоите критерии. Всеки един двубой, който представлява интерес за теб, може да бъде добавен в „Любими“ най – отгоре. Звездичката, която е срещу името на някой отбор, означава че той бил фаворит преди да започне мачът, тоест шансовете му за победа преди да започне срещата са били по- големи, ако съдим по коефициента.

Виждаш и актуалните коефициенти за срещата в реално време за пазари като: 1х2, Азиатски хендикап и под/над определен брой голове. Ако поставиш курсора на мишката върху коефициента, бързо и лесно може да проследиш движението на цената по време на двубоя. Това ще ти помогне да прецените дали даденият коефициент в момента има стойност.

За още по-добър поглед върху това как се развива срещата, сме създали графики за основните статистически показатели, които определят темпото и динамиката в един двубой – атаки, опасни атаки и владеене на топката. Само с един клик върху някоя от тях, ще може да видиш как се е движил двубоят минута по минута и да направиш по-задълбочен анализ, за да направиш възможно най-печеливш залог.

07. SST Console

Нашата уникална конзола за нотификации е създадена, за да бъде лесна, удобна и функционална. Нейната цел е да те уведомява за най-важните събития по време на мачовете. Тук ще виждаш известия от активните си модели и последните отбелязани голове.

Цялата информация ще идва при теб в реално време. С един клик върху срещата системата те отвежда директно там и не е нужно да губиш време в търсене. Когато избран от теб модел изпълни всички условия, той се активира и изпраща нотификация в конзолата, за да те извести.

Добавили сме и различен цвят за всеки един модел, за да бъде още по-лесно и разбираемо. Важно е да споменем, че и тук сме предвидили бърз достъп чрез бутона backtick, който обикновено се намира точно под бутона escape.

08. SSTrader Index

Ние от SSTrader, създадохме алгоритъм, който следи динамиката по време на играта. Той е базиран на статистически показатели и непрестанно бива оптимизиран. Този индекс измерва и обобщава играта на отбора в число.

Високият индекс говори за голямо превъзходство на терена и най-вероятно отборът ще отбележи гол. Но преди да бъдеш сигурен в това, трябва да вземеш предвид фактори като резултат, оставащо време, мотивация и други.

Използвай SSTrader Index като още един индикатор преди да направиш своята прогноза.

SSTRADER PREMIUM

Регистрирай се още днес

с планове от

19.90€

1 месец

14.92€

6 месеца

11.94€

12 месеца
Scroll to Top