как работи

Създаване на модели

Създай собствени статистически модели спрямо твоите цели, които да ти помогнат да вземаш решения като професионалист

Над 200 показатели, които може да използваш при създаването на модели

За да създадеш модел, или да видиш вече съществуващ такъв, е необходимо да влезеш в своя профил. Там ще откриеш активните, неактивните и моделите по подразбиране, статистика за всеки един от тях, както и колко пъти са били активирани през последните 7 или 30 дена.

Активирането и деактивирането става с привлачване. Моделите по подразбиране са създадени от нас за твое улеснение.

Пускане на видеото

СЪЗДАВАНЕ НА МОДЕЛ

Всеки модел изпраща сигнали, които представляват милиони изчисления в реално време. С цел да бъде оптимизиран процесът, броят им е ограничен до 1500 на месец за всеки потребител. Разбира се, ако не са ти достатъчни, винаги може да добавиш още.

Създаването на нов модел става лесно като кликнеш на бутона “Създай нов модел”. Избираш име и описание на модела, а след това и цвят. 

В същия цвят ще бъдат маркирани и срещите, които съвпадат с критериите на твоя новосъздаден модел в SSTrader Premium Console. След като одобриш промените, страницата те отвежда до Настройките на модела, където се намират всички детайли и фундаменти.

Ако разгледаш вече създадения от теб модел, виждаш селекция от филтри, където може да намериш всичко необходимо за създаването на собствен такъв, започвайки от нулата.

SSTRADER

Погледни на футболната статистика с други очи

Започни още днес

Scroll to Top