Как работи SSTrader?

SSTrader ви дава възможност да създадете модели, които следят важните за вас показатели във всеки футболен двубой.

Над 200 показателя, които може да използвате при създаването на модели

Създайте собствени статистически модели спрямо вашите цели, които да ви помогнат да вземате решения като професионалисти.

За да създадете модел, или да видите вече съществуващ такъв, е необходимо да влезете в своя профил. Там ще откриете активните, неактивните и моделите по подразбиране, статистика за всеки един от тях, както и колко пъти са били активирани през последните 7 или 30 дена. Активирането и деактивирането става с привлачване. Моделите по подразбиране са създадени от нас за ваше улеснение.

Всеки модел изпраща сигнали, които представляват милиони изчисления в реално време. С цел да бъде оптимизиран процесът, броят им е ограничен до 1500 на месец за всеки потребител. Разбира се, ако не са ви достатъчни, винаги може да добавите още.

Създаването на нов модел става лесно, като кликнете на бутона “Създай нов модел”. Избирате име и описание на модела, а след това и цвят. В същия цвят ще бъдат маркирани и срещите, които съвпадат с критериите на вашия новосъздаден модел в SSTrader Premium Console.

След като одобрите промените, страницата ви отвежда до Настройките на модела, където се намират всички детайли и фундаменти.

Ако разгледате вече създадения от вас модел, виждате селекция от филтри, където може да намерите всичко необходимо за създаването на собствен такъв, започвайки от нулата.

ФИЛТРИ

Множество от филтри
за още по-прецизна статистика

Тук може да създавате филтри за лиги, резултат, време на двубоя, коефициенти, трендове и всякакъв вид статистика. Нека разгледаме всеки един филтър поотделно:

избор на ЛигА

Изберете в кои лиги искате моделът ви да работи

Лигите са разделени на три нива и по континенти. Така лесно може да намерите желаните от вас лиги. След като запишете своя избор, виждате обобщено какъв е създаденият филтър и какво съдържа.

ФИЛТЪР ЗА РЕЗУЛТАТ

Филтрирайте резултата на живо, като изберете до 3 условия

Този филтър ви позволява да филтрирате резултата на живо, като изберете до 3 условия, представляващи интерес за вас. Може да приложите различни комбинации както за полувреме, така и за крайния резултат.

ВРЕМЕВА РАМКА НА ДВУБОЯ

Изберете желаната от вас времева рамка на двубоя

С този филтър избирате в коя времева рамка на двубоя да работи моделът. Може да изберете от коя до коя минута. Ако изберете от 0 до 40, моделът ви ще търси съвпадения на другите статистически показатели до 40-а минута на срещата.

статистически комбинации

Настройте своя модел до последния детайл

Правете различни статистически комбинации и настройвайте своя модел до последния детайл. Тук може да избирате показатели като шутове в и извън вратата, атаки, опасни атаки, корнери, голове и дузпи. Те могат да бъдат за единия от двата отбора, или и за двата общо.

Филтър за коефициентите

Избирайте между Pre Match и Live коефициенти

Филтърът за коефициентите ви позволява да избирате от няколко букмейкъри, като в бъдеще ще бъдат добавени още такива. Системата ви позволява да бъдете гъвкави и да настроите модела според вашите предпочитания.

Можете да избирате между Pre Match коефициенти или Live коефициенти за няколко групи пазари.

Запознайте се с
единствения по рода си Market

Намерете и копирайте най-добрите модели в света

Избирайте между Pre Match и Live коефициенти

Съществува и още една уникална опция в SSTrader, наречена SSTmarket. Всички ваши успешни модели могат да бъдат показани на другите играчи и след това продадени за определената от вас цена.

По този начин вие ще монетизирате знанията, които сте придобили, и ще печелите от тях. Но ако все още не се чувствате достатъчно уверени, може просто да закупите модел от друг успешен играч.

Вече сте създали интересен модел и искате да го споделите с другите потребители? Как става това?

Нека разгледаме вече създаден от вас модел и как може да го предложите на пазара.

създайте един допълнителен филтър

Отворете настройките на модела и създайте един допълнителен филтър, който се казва What to bet или На какво да заложа.

Този филтър не е задължителен за всички модели, само за тези, които искате да предложите на SSTmarket.

Филтърът се създава, за да бъде по-ясно и разбираемо за останалите потребители какво точно следи даденият модел.

ИЗПРАТЕТЕ НИ ГО ЗА ОДОБРЕНИЕ

След като сте създали надежден модел, само с 1 клик може да го изпратите за ревю към нашия SSTmarket. След като трейдър от нашия екип го прегледа и одобри, вашият модел ще бъде активен в Маркета.

Потребителите ще имат възможност да се абонират за сигналите от него, а вие да извлечете допълнителен профит.

Искате да купите готов модел?
ЕТО Как може да го направите!

Посетете нашия SSTmaket, където професионалистите продават своите модели. Изберете модел, който ви харесва, и се абонирайте за него. По този начин няма да ви се налага сами да измисляте и създавате модели и ще се възползвате от знанията на по-опитните играчи, за да бъдете успешни.

Наличен безплатен план

SSTrader Premium

Започнете още днес

В SSTrader Premium ще намерите нашия уникален all in one Dashbord, в който може да следите в реално време пазарни данни, детайлна статистика и анализи за всеки един двубой. Всичко това, събрано на едно място. Също така с SST Premium можете да филтрирате двубоите по неограничен брой критерии, бързо, лесно и надеждно.

4.95€

1 месец

3.71€

6 месеца

2.79€

12 месеца
Наличен безплатен план

Възползвайте се от множество функции

Dashboard ви позволява да се възползвате от множество функции като:

Нашият детайлен toolbar ви дава възможност да филтрирате данните по различни критерии и да получите моментална визуализация на това, което сте избрали.

Първият път, когато стартирате Dashboard, ще видите страница за преглед по подразбиране, която съдържа: 

  • Подробна лента с инструменти за филтриране
  • Списък за наблюдение, съдържащ текущи игри на живо
  • Уникална конзола за нотификации

SSTrader

Погледнете на футболната статистика с други очи

Започнете още днес

Наличен безплатен план
Scroll to Top